header

Imprimare

Tenis Club Rm. Valcea


Scoala de tenis nr.1 din Rm. Valcea !!!


Locul 20 in Clasamentul National al Cluburilor


Clubul este afiliat la FRT din anul 2006 si organizeaza anual cinci turnee pentru copii si juniori, la nivel national.

     
 
Clubul dispune de o baza proprie cu 3 terenuri de zgura, dintre care doua acoperite pe timpul sezonului rece.

 
 

Pentru copii grupe de la incepatori la avansati, la participant in competitii pana la sportivi de performanta.

     
 

Tenis Club Rm. Valcea ocupa locul 20 la nivel national in Clasamentul National al Cluburilor pe anul 2013, dintr-un total de 217 cluburi, clasament realizat de FRT.


 Vizualizare Clasament


In cadrul clubului beneficiezi de o instruire complexa, de consiliere si indrumare catre competitii asigurate de o echipa tehnica experimentata:

antrenor coordonator Bragusi Darius, instructor tenis Dumitrascu Nicolae, instructor tenis Popa Sebastian.

Bragusi Darius, antrenor coordonator, fost jucator de performanta, castigator de-a lungul carierei a numeroase turnee, atat in tara cat si in Franta, cinci sezoane a participat in Campionatul National pe Echipe din Franta, unul in Germania la +30, a colaborat cu FRT ca antrenor de lot national, insotind echipele nationale de junior la Campionatele Europene.

     
 

20 de ani de experienta profesionala ca antrenor (1995-2006 sectia de tenis a CS Oltchim, din 2006 la Tenis Club Rm. Valcea.
In aceasta perioada a initiat si pregatit peste 250 de sportivi, la toate nivelurile, printre care Craciun Dacian si Bragusi Florin, singurii jucatori valceni campioni nationali ai Romaniei la tenis si selectionati de mai multe ori in lotul de Cupa Davis al Romaniei.
Bragusi Florin a fost selectionat si a evoluat in echipa de Cupa Davis a Romaniei in meciul contra Olandei, disputant la Amsterdam in aprilie 2012.